Home Hobeka BV Grootkeukenapparatuur Voedseldistributie Assortiment Service & onderhoud Acties & Nieuwsbrief Contact
   
Hobeka BV

  Bedrijfsprofiel
  Showroom
  Werken bij Hobeka
  Gerealiseerde projecten
  MVO
   
   
   
   
 


 
Hobeka BV
Jadelaan 11
2132 XX Hoofddorp
Postbus 3119
2130 KC Hoofddorp
Tel: 023 - 565 0001
Fax: 023 - 565 0003
E-mail: info@hobeka.nl
Website: www.hobeka.nl
 

Een kijkje in de keuken van Hobeka B.V.


Hobeka B.V. is een in 1992 gestarte jonge, dynamische en flexibele onderneming.
Hobeka is een regionaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van grootkeukenapparatuur voor horeca, instellingen en bedrijfsrestaurants.
Als leverancier van het Duitse kwaliteitsmerk Ascobloc, select partner van het topmerk Electrolux, en officieel dealer van Hobart en Winterhalter levert Hobeka kook-, bak- en braadapparatuur, koelingen en vaatwassers van topkwaliteit.
Ook is Hobeka een vertrouwd leverancier op het gebied van horecabenodigdheden. Zo levert men tafelcouverts en hotelporselein van diverse gerenommeerde merken. Daarnaast kunt u er ook terecht voor glaswerk, keukengereedschappen en zelfs meubilair. Voor alle producten die Hobeka verkoopt geldt dat ze van hoge kwaliteit zijn en een snelle levertijd hebben.


Hoe bijzonder zijn uw wensen voor een uit te voeren project? Wij denken graag met u mee en vertalen uw wensen naar een ontwerp dat aan huidige strenge hygiŽne-, milieu- en veiligheidseisen voldoet. Indien gewenst maakt Hobeka een tekening en 3-D ontwerpschets met prijsopgave voor uw keuken of buffet.
In onze ontwerpstudio kunnen wij u het ontwerp 3-D presenteren waarbij u een zeer realistisch beeld krijgt van het door ons uitgewerkte project.

Wij adviseren u graag over de inrichting van uw bedrijf. Middels het zeer complete pakket van horecabenodigdheden kunnen wij u op alle vlakken van dienst zijn.

Disclaimer & Privacy    -    Algemene voorwaarden     -   Copyright © 2012 Hobeka BV