Home Hobeka BV Grootkeukenapparatuur Voedseldistributie Assortiment Service & onderhoud Acties & Nieuwsbrief Contact
   
Disclaimer & Privacy

   
   
   
   
   
   
   
   
   
 


 
Hobeka BV
Jadelaan 11
2132 XX Hoofddorp
Postbus 3119
2130 KC Hoofddorp
Tel: 023 - 565 0001
Fax: 023 - 565 0003
E-mail: info@hobeka.nl
Website: www.hobeka.nl
 

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Hobeka BV. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hobeka BV materiaal dat zich op deze website bevindt, te kopiŽren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.
Op alle informatie van deze website is copyright van kracht.


Privacy

Hobeka BV geeft geen persoonlijke informatie van haar klanten door aan partijen buiten de aan Hobeka BV gelieerde ondernemingen. Tussen deze gelieerde ondernemingen kunnen persoonlijke gegevens echter wel uitgewisseld worden. De verkregen gegevens worden in sommige gevallen wel gedeeld met dienstverlenende bedrijven die voor ons werken, maar deze bedrijven hebben geen toestemming om deze informatie te gebruiken of openbaar te maken tenzij noodzakelijk om hun werkzaamheden voor ons te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen. We kunnen uw gegevens onthullen als ons dat wettelijk verplicht wordt

Disclaimer & Privacy    -    Algemene voorwaarden     -   Copyright © 2012 Hobeka BV